×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Бердичеві відновлюють будівництво дитсадка на Червоній Горі

Свого часу будувати дитячий садок почали військові, але справу до кінця не довели та згодом продали недобудову приватній структурі.

Кілька років тому місто викупило ділянку, а тепер знайшли можливість відновити роботи:

"На даний час з державного бюджету виділено два мільйони і півтора мільйона з міського бюджету для відновлення будівництва. Це будівництво коштує біля 30 мільйонів, 27 мільйонів 200 тисяч. Я думаю, що держава нам допоможе фінансово також, і будуть виділені кошти з міського бюджету для продовження будівництва. Завдання поставлене таким чином: розпочати будівництво і не призупиняючи його, за півтора-два роки завершити і здати в експлуатацію", – розповів в коментарі телекомпанії ВІК бердичівський міський голова Василь Мазур.

Фірма-підрядник вже починає роботи і планує важливу їх частину виконати до кінця року, розповів керівник підприємства Андрій Корзун: "Найближчим часом плануємо підвести всі зовнішні мережі. Без підключень, але щоб вони були готові, зробити огородження території, розібрати третій поверх до панелей, почати перегородки, закласти вікна і повністю зробити котлован басейну. Це фундамент, залити повністю фундамент монолітний і чекати, поки він буде вистоюватися. Такі роботи плануються в цьому році". За планом, садочок зможе прийняти 200 маленьких бердичівлян.

Джерело: Житомирська Хвиля

Последнее изменение Пятница, 11/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework