У Житомирі вибори в об’єднаних громадах пройдуть у належних умовах

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич підписав розпорядження від 04.11.2016 №364 «Про забезпечення реалізації Конституційних виборчих прав громадян України, прозорості та відкритості виборчого процесу на перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад та об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 18 грудня 2016 року».

Вибори у грудні мають пройти у належних умовах для вільного волевиявлення громадян, у тому числі громадян з обмеженими можливостями. Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Відповідно до документу вибори мають пройти без втручання будь-яких осіб у виборчий процес, без проявів адміністративного тиску та без упередженого ставлення до кандидатів.

Також буде забезпечено безперебійне електропостачання дільниць, охорону приміщень та чергування підрозділів ДСНС на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що Ігор Гундич прокоментував, що саме цей виборчий процес – обрання голів ОТГ – є найважливішим за роки незалежності. Люди мають обрати тих, хто поведе їхню громаду до розвитку, хто зможе успішно реалізовувати проекти, забезпечувати спроможність об’єднаної громади. Відтепер все в руках місцевих жителів. Всі сили спрямовуються на те, аби вибори в ОТГ пройшли чесно і прозоро.

Последнее изменение Понедельник, 14/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework