Олександр Фещенко: першочергово розчищаємо мости, шляхопроводи та центральні вулиці міста

В результаті інтенсивних опадів у Житомирі за останню добу випала місячна норма снігу – товщина сніжного покриву склала 48 см.

Про хід роботи, щодо ліквідації наслідків негоди, під час брифінгу розповів заступник міського голови Олександр Фещенко:

«Першочергово поставлено завдання очистити всі мости та шляхопроводи, тому що ми розуміємо, що сніг мокрий і виникає додаткове навантаження на ці споруди, що є небезпечним. Також ми проводимо інтенсивну розчистку центральних вулиць, щоб забезпечити безперешкодний проїзд як для громадського транспорту, так і для власників приватних автомобілів», - розповів заступник мера.

За його словами для прибирання снігу на території міста залучено 48 одиниць техніки. Крім цього, для прибирання снігу задіяні бригади працівників підприємств, двірники та прибиральники – загалом 360 чоловік. В комунальному підприємстві «Зеленбуд» на прибиранні скверів працює 68 працівників та задіяні 3 трактори. В КП «Експлуатація штучних споруд» на прибирання мостів та шляхопроводів міста працює 19 працівників, задіяний 1 трактор та 1 самохідна снігоприбиральна машина «Кентавр». Для ліквідації негоди вже використано 325 т піскосуміші та 27 т солі.

Також о 15:00 буде проведено нараду з керівниками ВЖРЕПів та освітніх закладів для визначення ситуації на цих ділянках, за які вони відповідальні.


Крім того, працівники КП «Інспекція з благоустрою» проводять роз’яснювальну роботу з підприємцями щодо розчищення тротуарів на територіях, які прилягають до приватних закладів торгівлі, харчування та інших.

Олександр Фещенко також зазначив, що з підрядниками, які виконують ремонтні роботи по укладанню плитки на центральних вулицях міста та відповідають за реконструкцію вулиці Михайлівської, вранці 14.11.2016 також була проведена нарада.

«Основні ремонтні роботи підрядники зупинили, але вони зобов’язані забезпечити утримання об’єкту будівництва в належному стані. Підрядникам була дана вказівка обгородити червоними попереджувальними стрічками місця, де ще не завершилися ремонтні роботи. Також виникла проблема з складуванням тротуарної плитки, яка перешкоджає руху транспорту та спецтехніки. Буде проведено ряд заходів з використанням малої техніки, щоб прибрати плитку з проїжджих частин», – додає Олександр Фещенко.

Последнее изменение Понедельник, 14/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework