У Житомирі почали брати проби асфальту після капремонту доріг

На Польовій почали брати проби асфальту після капремонту в дворах мікрорайону. Така практика контролю асфальтування доріг та тротуарів застосовується у Житомирі вперше.

Проби відбираються за допомого спеціальної портативної бурильної техніки. Далі зразки дорожнього покриття будуть досліджуватися у лабораторії. Спеціалісти обіцяють надати висновки експертизи вже до кінця цього місяця. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Після ряду скарг на проведені ремонти по укладці асфальту на Польовій було прийнято рішення перевірити якість робіт здійснених підрядниками. Проводить експертизу київська фірма ДП «Дорцентр».

Після того, як буде завершена експертиза, буде прийнято відповідне рішення по прийому об’єктів», - розповідає начальник контрольно-аналітичного відділу міської ради Валентина Козяр.

Секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж повідомила, що у разі виявлення незадовільних показників експертизи, гроші за пророблену неякісну роботу підрядник з бюджету не отримає.


«Міський голова Сергій Сухомлин неодноразово заявляв про те, що з міського бюджету підрядник, який виконував ремонтні роботи, не отримає грошей за неякісну роботу. Депутати його у цьому цілком підтримують», - наголосила Наталія Чиж.

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework