×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Лугинчани встанови дві меморіальні дошки загиблим в зоні АТО

Наша область втратила багато військовослужбовців на сході країни, які ціною власного життя боронили право України на незалежність та територіальну цілісність. Імена загиблих земляків жителі області пам’ятатимуть та шануватимуть завжди. Ці герої відтепер червоною стрічкою вписані в непросту історію рідного краю.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Лугинський район у боротьбі за мир та свободу в зоні АТО втратив 5 жителів. Пам'ять про них увіковічнили на меморіальних дошках.

Так на фасаді Радогощанського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів 30 вересня встановлено меморіальну дошку Юрію Оліферчуку. 21-річний військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади загинув 11 липня 2014 року у бою в районі Олександрівська (під Луганськом), коли колона сил АТО потрапила в засідку.

Дошку на честь Сергія Бовсуновського також встановлено на фасаді Бовсунівського навчально-виховного комплексу. 2 липня під Луганськом під час обстрілу блокпосту Сергій отримав смертельні поранення.

Вшанувати пам’ять героїв завітали голова районної державної адміністрації Сергій Чорний, голова районної ради Петро Мельник, представники сільських рад, вчителі та учні шкіл, родичі, друзі та односельці.

Присутні на заході вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальних дошок.

n300914788

n300914788 1

   

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework