Дороги на Житомирщині розчищатимуть дорожники Вінниччини та Рівного

Льодові накати, що утворилися на дорогах Житомирщини, будуть розчищені за допомогою додаткової техніки з Вінницької та Рівненської області.

Як повідомляє ДАК «автомобільні дороги України», через потужну снігову стихію, що охопила територію України минулими вихідними, в багатьох регіонах був суттєво ускладнений дорожній рух. Найбільші проблеми спіткали Житомирську область: своїми силами дорожники не змогли вчасно впоратися зі сніговими переметами, які через великий транспортний потік, перетворилися в льодові накати.

Вчора, 17 листопада 2016 року, за ініціативою Голови Компанії Артема Гриненка, з Рівненського та Вінницького облавтодору було направлено додаткову техніку до Житомирщини: 1 потужний бульдозер (МОАД) та 2 автогрейдери. За допомогою цих машин, дорожники планують ліквідувати льодові накати на проїзній частині автошляхів до кінця цієї доби.

«Так, дорожники Житомирщини не змогли вчасно впоратися з негодою – нині саме в них найгірший показник результату боротьби зі стихією. Та я дуже радий, що Рівненський та Вінницький облавтодори не залишили колег у такому скрутному стані, а знайшли можливість виділити декілька своїх одиниць техніки для боротьби з наслідками надзвичайної ситуації. Саме завдяки взаємопомічі та командній роботі, я впевнений, ми зможемо гідно впоратися з усіма примхами майбутньої зими», – зазначив Артем Гриненко, Голова ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України».

Як він розповів, перенаправити досить габаритну техніку в іншу область було не легко та вчора вдалося домовитися з військовими, які дали в оренду танковий транспортер.

Станом на 18 листопада 2016 року, для оперативного снігоочищення та ліквідації слизькості на проїзній частині в нічний час було задіяно до роботи 332 одиниці спецтехніки та 690 дорожніх робітників.

Последнее изменение Суббота, 19/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework