У грудні на Житомирщині працюватимуть пункти з продажу ялинок

До 15 грудня 2016 року на Житомирщині мають бути утворені торговельні пункти з реалізації новорічних ялинок. Вони працюватимуть у спеціально визначених місцях біля контор лісництв, розсадників, на рекреаційних майданчиках уздовж автошляхів області, на ринках сіл, селищ та міст.

Такі заходи, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від № 387 «Про комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень у новорічні свята», яке підписав сьогодні Ігор Гундич, проводитимуться з метою запобігання незаконному вирубуванню хвойних насаджень у лісових масивах області в період новорічних свят та впорядкування централізованої реалізації новорічних ялинок, повідомляють у прес-служби міської ради.

Адже всі ялинки, які продаватимуться на торговельних майданчиках, вирощені спеціально для реалізації, а також заготовлені при проведенні рубок формування і оздоровлення лісів.

Відпуск новорічних ялинок здійснювати з обов’язковим маркуванням самоклейними етикетками зі штрих-кодом.

Також, відповідно до розпорядження голови ОДА, райдержадміністрації, екологічна інспекція, управління Національної поліції у Житомирській області, управлінню лісового та мисливського господарства, КП «Житомироблагроліс» мають утворити штаби для організації і проведення охоронних заходів та рейдові групи для виявлення фактів незаконного вирубування у лісових насадженнях, а також проводити перевірки транспортних засобів щодо законності перевезення новорічних ялинок.

Последнее изменение Понедельник, 21/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework