На Житомирщині судитимуть директора за розтрату 12,2 млн грн, виділених на поставку зерна кукурудзи

Прокуратурою Житомирської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом заподіяння державі збитків в особливо великих розмірах, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 та ч. 1 ст. 209) КК України.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Директор одного з підприємств Житомирщини підозрюється у тому, що, зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів грошовими коштами ПАТ ”Державна продовольчо-зернова корпорація України” на загальну суму 12,2 млн грн, заподіявши державі збитків в особливо великих розмірах.

Зокрема, як уже повідомлялося, аби одержати грошові кошти під гарантії Уряду, надав до публічного акціонерного товариства завідомо недостовірні дані про наявність орендованих посівних площ.

У подальшому, уклавши контракт про поставку 12,6 тис тонн кукурудзи та одержавши 12,2 млн грн, насправді зерно кукурудзи не поставив, натомість частину коштів легалізував шляхом придбання двох позашляховиків представницького класу, а решту використав для інших господарських потреб.

Наразі підозрюваний та його захисник ознайомилися із матеріалами досудового слідства та обвинувальним актом, який скеровано до суду для розгляду по суті.

Последнее изменение Среда, 30/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework