На Житомирщині 24-річному нападнику призначено суворіше покарання за розбій

За апеляційною скаргою прокуратури Житомирської області апеляційним судом області скасовано вирок першої інстанції, яким засуджено місцевого жителя до 3-х років позбавлення волі з іспитовим терміном за скоєння крадіжки, поєднаної з проникненням у житло та розбій (ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 187 КК України) та постановлено суворіший – позбавлення волі терміном на 4 роки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
Жителя Овруцького району обвинувачено у тому, що він, з корисливих мотивів, з метою таємного викрадення чужого майна, проник до господарського приміщення пенсіонера та викрав бензопилу вартістю 1200 грн.

Згодом зловмисник знову прийшов до будинку 80-річного односельчанина просити грошей для купівлі спиртного. Відмова літнього чоловіка дати гроші розлютила 24-річного нападника так, що він кинувся на потерпілого і побив його до непритомності, завдавши численні удари, у тому числі і обухом по голові, та забрав 184 грн, які залишилися від пенсії.

Прокуратура не погодилася з вироком Овруцького районного суду, вважаючи його не співвідносним із вчиненими злочинами та оскаржила в апеляційному суді, яким призначено суворіше покарання – реальне позбавлення волі терміном на 4 роки.

Последнее изменение Пятница, 02/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework