Коростенські діти на канікули збираються до Англії

До Коростеня нещодавно завітали волонтери й лікарі благодійної організації з Великобританії «Життя дітей Чорнобиля». Гості працювали в міському Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії» з його спеціалістами, дітьми та їхніми батьками.

Результатами проведеної роботи гості поділилися під час зустрічі з Коростенським міським головою Володимиром Москаленком. Вони розповіли про загальні враження від стародавнього Коростеня й запевнили, що міський центр «Джерело надії» може стати лідером серед подібних закладів нашої держави, адже його спеціалісти пройшли таке навчання, якого не проходив жоден лікар-реабілітолог чи фізіотерапевт в інших подібних закладах України.

У ході бесіди за філіжанкою кави зазначалося, що благодійники з Великобританії вже не один рік допомагають нашим діткам, котрі постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відпочивати за кордоном. Англійські гості запросили до себе на канікули ряд сімей із Коростеня, в яких виховуються діти з обмеженими фізичними можливостями.

 

 

 

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Последнее изменение Среда, 07/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework