Про взаєморозуміння та співпрацю у громаді спілкувалися під час «відкритого простору» у Житомирі

«Відкритий Простір» на тему: «Сила в гурті: взаєморозуміння та співробітництво у локальних громадах – ключ до розвитку міста» відбувся вчора, 8 грудня.

Організатори заходу у Житомирі – Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» у співпраці із DVV International в Україні в рамках проекту «Регіональні голоси – будуємо мости для демократії». Проект здійснюється за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, повідомляє Житомирська ОДА.

Учасники житомирського «Відритого Простору» намагалися більш поглиблено розглянути інструменти, які можуть об’єднувати та об’єднують громаду, сприяють порозумінню в громаді та формують передумови для всебічного розвитку міста.

«Обговорити – обговорили, а тепер головне – максимально ефективно використовувати такі «об’єднавчі інструменти» у повсякденному житті, у спілкуванні із друзями, роботі із колегами та партнерами», – зазначили учасники наприкінці обговорення.

Довідково. Загалом участь у заході взяли 40 учасників, серед яких громадські діячі, члени координаційної ради по впровадженню бюджету участі у Житомирі, голови ОСББ у Житомирі, представники громадських організацій та фондів, студенти та викладачі, представники бізнесу та представники Житомирської міської ради, спеціалісти Головного територіального управління юстиції у Житомирській області та Житомирського обласного центру зайнятості.

Активну участь у обговоренні взяли також спеціально запрошені експерти із Вінницької, Кіровоградської та Львівської областей, а також Києва.

Последнее изменение Пятница, 09/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework