На Житомирщині поліцейські готуються забезпечувати правопорядок під час виборів (ФОТО)

9 грудня керівники блоку превентивної діяльності територіальних підрозділів області зібралися в Головному управлінні.

Національної поліції для детального опрацювання дій правоохоронців під час проведення перших виборів депутатів сільських, селищних рад територіальних громад та голів у населених пунктах, що відбудуться 18 грудня, інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

На заняттях зі службової підготовки поліцейські обговорили основні принципи та міжнародні стандарти щодо забезпечення публічного порядку та безпеки під час мирних зібрань, опрацювали методику оцінки загроз та ризиків, що можуть виникнути у ході волевиявлення громадян, та інші важливі аспекти, необхідні для планування та проведення правоохоронних заходів.

Уже з 12 грудня в Головному Управлінні Національної поліції області розпочне роботу оперативний штаб з моніторингу та координування діяльності.

Правоохоронці співпрацюють з громадськими та міжнародними організаціями, які виконуватимуть спостережні функції під час виборчого процесу.

Розроблено методичні рекомендації та алгоритм дій для особового складу поліції щодо забезпечення правопорядку і безпеки громадян під час виборів.

З цього ж дня особовий склад регіональної поліції працюватиме у посиленому варіанті несення служби.

Наразі проведено попередні розрахунки для забезпечення поліцейськими правопорядку на територіях, прилеглих до виборчих дільниць. Планується додатково для цього залучити і представників громадськості.

Поліція Житомирщини закликає жителів регіону та учасників виборчого процесу з повагою та розумінням ставитися до роботи правоохоронців, не порушувати чинного законодавства.

Сподіваємося на прояв правової свідомості та особистої відповідальності кожного, толерантність, виваженість та недопущення будь-яких провокацій.

Последнее изменение Пятница, 09/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework