Ігор Гундич: медики Житомирщини, як і освітяни, будуть із своєчасною зарплатою

Житомирська область отримала 20,1 млн грн. медичної субвенції на виплату заробітної плати працівникам закладів охорони здоров’я.



30 листопада 2016 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення про розподіл резерву та перерозподіл обсягу нерозподілених видатків медичної субвенції в загальній сумі 867,5 млн грн, інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Розпорядження про розподіл субвенції 08 грудня 2016 року підписав голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Медики Житомирщини, як і освітяни, будуть із своєчасною зарплатою. На це область отримала із державного бюджету більше 20 мільйонів гривень. Райони мають до кінця місяця провести оплату праці в закладах охорони здоров’я. Якщо хтось вчасно не зреагує, не соромтеся – звертайтеся напряму до мене», – сказав голова ОДА Ігор Гундич.

Субвенція розподілена між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад та забезпечить виплату заробітної плати працівникам закладів охорони здоров’я і оплати комунальних послуг та енергоносіїв у 2016 році у повному обсязі.

Окрім того, Кабінетом Міністрів України було здійснено перерозподіл обсягів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення державних програм соціального захисту у 2016 році, відповідно до якого Житомирська область отримала додатковий ресурс на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 70,6 млн грн та на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу – 114,7 млн грн.

Такий перерозподіл субвенцій забезпечить своєчасну виплату заробітної плати медичним працівникам, виплати населенню за придбане тверде паливо і скраплений газ в частині пільг та субсидій, а також соціальні виплати сім’ям з дітьми.

Последнее изменение Пятница, 09/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework