ДТП на Житомирщині: травмованого водія з вантажівки діставали рятувальники. ФОТО

10 грудня о 17:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася у Новоград-Волинському районі, на 232 км траси Київ-Чоп, біля с. Наталівка.

Зателефонували працівники Національної поліції, які вже перебували на місці ДТП. За вказаною адресою був направлений черговий караул бійців 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
З’ясувалося, що на проїжджій частині автодороги сталося зіткнення вантажного автомобіля «DАF» з легковик «Ford Scorpio». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія легковика затиснуло конструкціями транспортного засобу. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували потерпілого з понівеченого авто та передали до рук медиків, які вже теж знаходилися на місці ДТП. Його та ще 3-х пасажирів легковика – чоловіка, жінку та 11-місячну дитину, з травмами різного ступеню важкості було госпіталізовано до міськрайонного територіального медичного об’єднання м. Новоград-Волинський. Ще один пасажир «Ford Scorpio», який знаходився біля водія, загинув на місці пригоди. Водій вантажного автомобіля не постраждав.
О 18:20 черговий караул рятувальників повернувся у розташування частини.

Последнее изменение Воскресенье, 11/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework