×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Овручі встановили пам’ятну дошку загиблому у зоні АТО воїну

«У цій школі навчався Радкевич Петро Іванович, який героїчно загинув 10.08.2014 року, виконуючи військовий обов’язок по захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Слава Україні! Героям слава!» - такі слова викарбувані на гранітній дошці на честь загиблого земляка.

Про це повідомляє Прес-служба облдержадміністрації

Пам’ятну дошку встановили на фасаді Листвинської школи Овруцького району. 2 жовтня шкільна родина вишикувалася, аби вшанувати пам'ять про героя, що гідно пішов з життя, захищаючи від ворога рідну землю.

Голова Овруцької райдержадміністрації Валентин Бортнік звернувся до матері та дружини загиблого героя: «Ми щиро вдячні за те, що ваш Петро без усіляких вагань прийняв на себе страшний виклик ворога. Ви виховали справжнього сина: мужнього, безстрашного, самовідданого. Ніхто й ніщо не в силі замінити дітям батька, дружині – чоловіка, батькам – рідної дитини. Лиш пам'ять про нього житиме вічно в наших серцях».

Солдат Петро Радкевич народився 5 червня 1977 року, проживав у селі Черевки Овруцького району. На сході воював у складі 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Пам'ять про героїв Житомирщини навічно залишиться в сторінках історії. Патріотизм у молодого покоління виховуватиметься на прикладах сміливих земляків, які мужньо відстоювали незалежність України в зоні проведення антитерористичної операції.

n031014853

n031014853 1

n031014853 2

n031014853 3

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework