Вибори в об’єднаних територіальних громадах Житомирської області: підсумки спостереження за днем голосування 18 грудня

У вівторок, 20 грудня, об 11:00 відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА, під час якої спостерігачі та експерти ОПОРИ розкажуть про перебіг голосування під час місцевих виборів у об’єднаних територіальних громадах Житомирської області, які проходили 18 грудня.

Захід відбудеться , у конференц-залі готелю «Україна» (м. Житомир, вул. Київьска, 3, 2 поверх), інформує прес-служба ОПОРИ.

Експерти та спостерігачі ОПОРИ розкажуть про підсумки спостереження за виборами 18 грудня, явку виборців по області, типові правопорушення та неординарні інциденти.

Незалежне спостереження ОПОРИ охоплювало всі етапи виборчого процесу, передбачало взаємодію із правоохоронними органами щодо запобігання та виявлення виборчих порушень, збір та аналіз статистичної інформації про перші місцеві вибори у об’єднаних територіальних громадах.

Довідково: Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Последнее изменение Понедельник, 19/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework