Колектив прокуратури Житомирської області привітав із Днем Святого Миколая вихованців Бердичівської школи-інтернату

У понеділок, 19 грудня 2016 року, за доброю традицією, що існує вже декілька років, працівники прокуратури Житомирщини побували у Бердичівській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів та привітали дітей із Днем Святого Миколая.

На сьогоднішнє свято, за дорученням прокурора області Любомира Війтовича, у гості до вихованців інтернату завітали заступник прокурора області Роксолана Гребенюк та начальник відділу ювенальної юстиції Оксана Кайданович.

Вітаючи дітей із Днем Святого Миколая, покровителя дітей, Роксолана Гребенюк зауважила, що це свято світла, добра та здійснення найпотаємніших мрій. Очікуючи на цей день, і дорослі, і малі глибоко в душі сподіваються на маленьке диво. Нехай Святий Миколай завжди приносить радість, веселий настрій, щастя і благополуччя, - висловила теплі побажання вона і додала, що мрії завжди будуть збуватися, якщо вірити у них і повсякчас докладати максимум зусиль.

Особливі подарунки Святий Миколай приніс п’ятьом іменинникам: хлопцям - кросівки, джинси, а дівчаткам – нарядні та модельні туфлі для майбутніх випускних урочистостей.

Атмосферу святкового настрою продовжив концерт, під час якого вихованці продемонстрували таланти художньої самодіяльності.
Прокурори та усі гості щиро подякували дітям і вчителям за зворушливий прийом та побажали щоденного покровительства Святого Миколая у всіх їхніх життєвих задумах.

Додатково. У комунальному навчальному закладі "Бердичівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів" Житомирської обласної ради навчається 60 вихованців, що мають статус дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Последнее изменение Понедельник, 19/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework