×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі для поранених військових діти влаштували концерт

3 жовтня у Житомирському військовому шпиталі відбувся концерт для солдатів, які проходять лікування та реабілітацію після бойових дій в зоні АТО. Організатором цього заходу стала Житомирська міська гімназія №3, талановиті учні якої відомі не лише в області, а й серед багатотисячної армії юних пожежних України.

Адже тут створена і упродовж 10 років діє найкраща команда ДЮП «Непосидючі». Тож для військовослужбовців юні рятувальники разом із іншими учнями гімназії та навіть чотирирічними дітьми із хореографічної студії «Ніка» презентували яскраву патріотичну концертну програму під назвою «Сила. Відвага. Честь.».

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

- До підготовки свята для наших захисників школярі віднеслись з особливим натхненням, - розповіла директор гімназії Марія Дорошко. – Коли ми вирішили влаштувати цей захід, учні стрімголов почали пропонували різні ідеї. Адже вони розуміють, як зараз солдатам необхідна наша підтримка і позитивний настрій.

Шаленими оплесками господарі зустріли дует «Полісянки» у складі випускниць гімназії №3 Аліни Дмитрук та Ірини Коваль. У шкільному минулому вони обидві були членами команди дружин них пожежних «Непосидючі». А нині Ірина працює у прес-службі обласного Управління ДСНС, Аліна – активний учасник усіх акцій та заходів, що проходять під егідою рятувальної служби і рідної гімназії.

Під час концерту юні таланти співали, танцювали, показували театралізовані сценки, а юний дюпівець Іван Гулак веселив усіх дотепними гуморесками. У фіналі 40 учасників концерту під символіку України заспівали пісню з непохитною вірою у Перемогу «Надія є!».

Наприкінці виступів діти вручили солдатам власноруч зроблені подарунки - малюнки, листи, поробки, медалі та обереги. Гімназія презентувала ікону Божої Матері, яку власноруч зробили батьки разом зі своїми дітьми. Також госпіталю передали кошти зібрані на дитячому шкільному ярмарку та засоби особистої гігієни.

n061014862

n061014862 1

n061014862 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework