×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині затримали чоловіка з гранатою

На сигнал «Тривога», що надійшов із Малинського розважального комплексу, міліціонери ДСО відреагували миттєво. Причиною виклику стали хуліганські дії місцевого жителя, який мав при собі гранату «Ф-1». Гранату вилучено, злочинця затримано.

Про це повідомляє УДСО при УМВС України в Житомирській області

Працівники розважального закладу одразу ж помітили невідомого парубка, що неадекватно поводився. Він декілька годин вештався різними залами комплексу. Зупинившись в одному із них, почав чіплятися до відвідувачів та висувати надумані претензії працівникам. Кожної наступної хвилини настрій та поведінка дивакуватого хлопця ставала все агресивнішою. Зауваження парубок просто ігнорував і вже перейшов до биття посуду, який траплявся йому під руку.

Щоб вгамувати 19-річного невідомого, працівники розважального комплексу були вимушені викликати наряд Державної служби охорони.

Міліціонери охорони заспокоїли дебошира. Під час поверхового огляду у нього було виявлено гранату «Ф 1». Знайденувибухівку молодик тримав у кишені без запалу, тобто у бойовому стані.

Начальник УДСО при УМВС України в Житомирській області Петро Базюк повідомив, що виявлений вибуховий пристрій було вилучено та направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру в Житомирській області.

Наразі по даному факту відкрите кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу), відповідальність вчиненого злочину передбачає позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

n061014863

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework