Перемогу на Чемпіонаті України зі спортивного туризму здобули лижники ЖДУ імені Івана Франка

Днями в с. Буковець Верхошанського району Івано-Франківської області відбувся Чемпіонат України зі спортивного туризму – лижний туризм. Вид програми – «Смуга перешкод» особисто-командні змагання, дистанція ІV класу.


Змагання проводилось під керівництвом Мінмолодьспорту та Федерацією спортивного туризму України з метою подальшого розвитку спортивного туризму в Україні як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури і спорту у всебічному гармонійному розвитку особистості, сприяння формуванню здорового способу життя населення; перевірки та підвищення рівня технічної та тактичної майстерності спортсменів; визначення найсильніших команд України зі спортивного туризму – лижний туризм. Про це повідомляє прес-сулжба ЖДУ ім. Івана Франка.

У Чемпіонаті України взяли участь збірні команди Чернівецької області, ЖДУ Житомирської області, Івано-Франківської ОФСТ-1, Волинської ФСТУ, Івано-Франківської ОФСТ – 2 та Волинської ЦТСЕ.

Уперше в історії Житомирська область взяла участь у змаганнях з лижного туризму. До складу збірної команди ЖДУ імені Івана Франка увійшли студенти факультету фізичного виховання і спорту Денис Константинов, Володимир Лавренюк, Тамара Бондарчук, Олег Соловей, Катерина Харченко та студент Київського інституту фізичної культури та спорту Віктор Нікітюк. Тренер збірної - викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання ЖДУ імені Івана Франка, майстер спорту зі спортивного туризму Леонід Левчук.

За результатами Чемпіонату України збірна команда ЖДУ імені Івана Франка посіла командне ІІІ місце. В особистому заліку І місце та звання чемпіона України серед чоловіків на дистанції «Смуга перешкод» зі спортивного лижного туризму отримав студент 41 групи факультету фізичного виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка, кандидат у майстри спорту зі спортивного туризму Денис Константинов.

Вітаємо наших спортсменів!

Последнее изменение Пятница, 23/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework