×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина втратила ще одного героя. Молодий бердичівлянин загинув у районі Донецького аеропорту

Українські військовослужбовці ціною власного життя відстоюють стратегічні об’єкти в зоні проведення антитерористичної операції. Хлопці вірять, що невдовзі на схід повернеться мир, почнуть працювати підприємства та відновиться транспортне сполучення. Зараз наші військові мужньо тримають оборону донецького аеропорту, постійно відбиваючи атаки терористів.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Військовослужбовці із Житомирщини також стоять на варті безпеки та територіальної цілісності нашої Батьківщини. На жаль, у запеклих боях ми втрачаємо своїх героїв-земляків.

5 жовтня у районі аеропорту міста Донецька загинув молодий бердичівлянин. Молодший сержант Сергій Юрійович Сідлецький народився 5 листопада 1983 року. 20 березня цього року він був призваний по мобілізації до 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Разом зі своїми бойовими побратимами Юрій відбув у зону проведення антитерористичної операції. Він був переконаний, що поверне спокій і подарує жителям сходу мир. На жаль, усім його мріям та намірам не судилося здійснитися.

Співчуваємо родині загиблого героя і віримо, що на прикладі його патріотизму буде виховуватися щасливе майбутнє покоління.

n071014888

n071014888 1

Последнее изменение Вторник, 07/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework