У Овруцькому районі рятувальники ліквідували пожежу в оселі, яка ймовірно виникла внаслідок неправильного влаштування печі

11 січня о 02:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Норинськ Овруцького району.

Почувши тріскіт шиферу та помітивши незначне задимлення, власник житла вивів спочатку на свіже повітря свою 80-річну матір.

Ще до приїзду рятувальників чоловік намагався самостійно загасити загорання водою.

Однак намагання виявилися марними і він викликав вогнеборців. Про це інформує ДСНС України у Житомирській області.

По прибуттю до місця події відділення бійців 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини вогнем було охоплено 10 кв.м. перекриття та 10 кв.м. покрівлі.

Крім того, за 3 метри від палаючої оселі була розташована господарча споруда, вогонь міг в будь-яку мить перекинутися на неї.

Силами бійців ДСНС пожежу о 02:44 вдалося локалізувати, а о 05:00 – повністю ліквідувати. Вогнем знищено10 кв.м. перекриття, 10 кв.м. покрівлі та пошкоджено 7 кв.м. перекриття. Рятувальникам вдалося запобігти збільшенню площі пожежі. На місці події працювало 4 чоловіки особового складку ДСНС.

За попередньою інформацією причиною загоряння послужило недотримання протипожежної розділки від димового каналу приладу пічного опалення до дерев’яних конструкцій перекриття житлового будинку. Остаточна ж причина наразі встановлюється фахівцями.

Последнее изменение Среда, 11/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework