×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Прикордонники спільно з поліцією та у взаємодії з білоруськими колегами затримали порушника на снігоході

Учора спільними та скоординованими діями прикордонників України та Білорусі було затримано порушника, який перетнув білорусько-український кордон на снігоході поза пунктом пропуску.

Спочатку українські прикордонники отримали інформацію від білоруських колег про виявлення слідів снігохода з території Білорусі в зону відчуження на територію України. У ході подальшої взаємодії прикордонники Житомирського загону терміново проінформували про дану ситуацію співробітників відділу Національної поліції зони Чорнобильської АЕС.

У результаті злагоджених дій та пошуків невдовзі прикордонники Житомирського загону та співробітники Національної поліції за кілька кілометрів від держрубежу, в зоні відчуження, виявили та затримали громадянина України. Чоловік був на снігоході, до якого на сані причепив маломірний човен. Під час з’ясування обставин було встановлено, що 55-річний житель Славути офіційно виїхав на територію Білорусі, а далі вирішив незаконно перемістити на територію України снігохід і маломірний плавзасіб, які йому належать.

На громадянина складено протокол про порушення державного кордону. Окрім снігохода та човна у порушника вилучили мисливський ніж, який він мав при собі. На затриманого склали адмінпротокол за ст. 46-1 КУпАП за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення.

Відмітимо, що загалом протягом 2016 року прикордонники спільно з співробітників відділу Національної поліції зони Чорнобильської АЕС виявили та притягнули до відповідальності 90 осіб за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення. З яких – 9 іноземців та 81 громадянин України.

Последнее изменение Среда, 11/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework