Комуналку ж підняли, проїзд, бензин, то давайте пропорційно і доходи піднімайте: житомиряни вимагають реформувати заробітну плату

З 1 січня 2017 року розмір мінімальної зарплати з 1600 зросте до 3200 грн. Вперше за роки незалежності розмір мінімальної зарплати зрівняється з прожитковим мінімумом для працездатних осіб.

10 січня на сайті петицій до Міської ради житомиряни зареєстрували звернення щодо зарплатні.

«В разі підтримання петиції пропоную від громади Житомира та міської влади на офіційному рівні звернутися до ВРУ та Кабміну з "настійливою" пропозицією прив'язки зарплати українців до долара США, а не до якихось незрозумілих та нереальних норм прожиткових мінімумів, які при курсі 28+ в рази менші, ніж три роки назад при курсі 8. В той час людина отримувала не 100$, а 400$. Зарплату виплачувати у гривні, але відповідно до ставки працівника в доларах США по курсу НБУ на день виплати заробітної плати (наприклад 100 доларів США, але в залежності від курсу 2800 грн "на руки" на сьогоднішню дату). Вважаю, це повністю вирішить проблему знецінення нацвалюти, і люди не біднішатимуть щодня, з кожним новим курсом на табло обмінників. Ще більше хотілося б, аби такі ставки становили 400$ і більше, як три роки тому. Комуналку ж підняли, проїзд, бензин, то давайте пропорційно і доходи піднімайте. Хочемо жити в Європі пропоную почати із зарплат шановні законотворчі», - йдеться в петиції.

Підтримати петицію можна тут

Последнее изменение Четверг, 12/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework