×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Юлій Мамчур у Бердичеві: Верховну Раду потрібно змінити. Вона не хоче працювати, там одні зрадники

Днями до Бердичівського госпіталю для ветеранів завітав легендарний герой із Бельбека військовий льотчик1-го класу,полковникПовітряних Сил ЗС України, командир204-ї бригади тактичної авіації Юлій Мамчур.

Нагадаємо, під час анексії Криму очолювана ним бригада тактичної авіації самостійно здійснювала оборону військової частини, але у нерівному бою була захоплена окупантами. Після штурму військової частини Юлія Мамчура викрали російські спецпризначенці, але навіть під шаленим тиском полковник не зрадив військовій присязі, яку давав на вірність Батьківщині.

Країна потребує докорінних змін, вважає полковник Мамчур. І цих змін потрібно не просто чекати, а їх втілювати. Саме це командир авіаційної бригади має намір робити у Верховній Раді: на нинішніх позачергових виборах він знаходиться у першій десятці списку Блоку Петра Порошенка. Юлій Мамчур каже, що йде у політику, щоб відновити обороноздатність країни. Свої  поїздки Україною полковник ЗСУ почав із Вінниччини та Житомирщини. Наші краї для Юлія Мамчура – не чужі, він дев’ять років служив в смт.Озерне, біля Житомира, звідки був переведений до Севастополя. «Наш Президент робить багато, щоб Україна рухалася в напрямку євроінтеграції, щоб стала європейською країною. І нам потрібно підтримати Главу держави у цьому намірі», - каже Юлій Мамчур.

На думку героя із Бельбека, ту Верховну Раду, яка є зараз, потрібно змінити. «Вона не хоче працювати, там одні зрадники, - підкреслив Юлій Мамчур. - Змінивши наш парламент, ми проведемо реформи, які задекларовані нашим Президентом в «Стратегії 2020», спрямовані на поліпшення життя наших людей».  

Після спілкування з літніми пацієнтами, гості ознайомилися з матеріальною базою госпіталю, де наразі проходять реабілітацію, зокрема, і поранені в зоні АТО. До речі, напередодні свого візиту до Бердичева Юлій Мамчур відвідав вінницький військовий шпиталь. 

За інформацією «Бердичівські новини»

n081014912

Последнее изменение Среда, 08/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework