На Житомирщині парубок віддав телефон шахраєві

Повіривши малознайомому молодику, потерпілий втратив свій вартісний мобільний телефон. Поліцейські встановили особу причетного до шахрайства житомирянина.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як розповів поліцейським 24-річний заявник, тиждень тому на вулиці до нього звернувся малознайомий молодик, якого він знає тільки на ім’я, та попросив терміново зателефонувати. Не запідозривши нічого лихого, власник дав тому в руки свій гаджет, вартістю понад 3 тисячі гривень. Прохач же телефон не повернув.

Провівши низку заходів, оперативники кримінальної поліції встановили, що до вчинення злодіяння причетний 21-річний житомирянин. Він у скоєному зізнався.

Нині триває досудове розслідування за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Молодикові загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років.

Поліцейські вкотре застерігають: запам'ятайте самі та поясніть дітям, що не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати можливості та різноманітні функції вашого мобільного гаджета при сторонніх особах на вулиці, у громадському транспорті, розважальних закладах. Цим ви можете привернути увагу зловмисника. На прохання незнайомця терміново зателефонувати, ні в якому разі не слід передавати свого мобільного до чужих рук.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 19/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework