×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині молодики в лісі влаштували «польову кухню» із приготування наркотичних засобів

У лісопосадці неподалік одного з сіл Любарського району троє чоловіків влаштували собі майже «польову кухню». Із собою до лісу вони привезли механічну м’ясорубку, каструлі та інше приладдя, яке, на перший погляд, видавало любителів відпочинку на лоні природи.

От тільки замість звичних продуктів харчування молодики запаслися рослинною масою, окремими медичними препаратами та рідиною із запахом ацетону. Такий набір явно свідчив про специфічний характер їхнього пікніку. Втім, приготувати вариво лісовикам завадили міліціонери.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

– Під час проведення оперативно-профілактичних заходів на території Любарського району працівниками міліції було виявлено невідомих осіб, які в лісопосадці займалися виготовленням наркотичних засобів, - розповідає керівник районної міліції Михайло Сорока. – На місце події прибула слідчо-оперативна група райвідділу, яка встановила особи відпочивальників і задокументувала їх протиправну діяльність.

Як з’ясувалося, лісовиками-нарколюбителями були жителі селища Любара, одному з яких 27, двом іншим – по 29 років. Молодики пояснили, що вибралися за межі райцентру, аби в лісі виготовити і вжити наркотичні засоби. До речі, один із них лише місяць як звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання також за наркозлочини.

З місця «пікніку» правоохоронці вилучили 5 пляшок, заповнених рідиною темно-зеленого кольору із характерним запахом ацетону, три поліетиленові пакети із подрібненою рослинною масою, а також інше приладдя для виготовлення наркотиків.

Усе вилучене нині направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Водночас інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з визначенням попередньої правової кваліфікації за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Втім, як повідомив Михайло Сорока, в подальшому за висновками експертів можливо відкриття ще одного кримінального провадження, вже за фактом організації місця для незаконного вживання і виготовлення наркотичних засобів (ст.317 Кримінального кодексу України).

n081014918

n081014918 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework