Сповідь мешканця будинку-привида. ВІДЕО

Ще 30 років тому, на цьому місці мав з’явитися Гастрольний театр, проте за чотири роки будівництва його призупинили. Побудувавши відсотків 60, а з розпадом СРСР будівлю і зовсім закинули.

У 2005 році, після того як власником недобудови стає Київське товариство «Інвестиційні технології», будівництво було вирішено перепрофілювати в універсальний розважальний центр. З того часу минуло майже 10 років, та житомиряни не тільки не дочекалися гастрольного театру, а й обіцяного розважального центру.
Зараз на цій території «виросла» багатоповерхівка. Але і досі в цій історії багато не поставлених крапок.
Скандал навколо будинку-привиду набирає обертів, а в цей час страждають люди, які свого часу купили тут квартири.

«#Ст_Бульвар_14 #Інтеграл_Буд - це як Далі серед забудовників. .. Інтеграл Буд використовував та закликав мешканців тиснути на владу міста... Всі подробиці у відео», - написала на своїй сторінці у Фейсбук активістка та член виконавчого комітету Віра Гринишина.

Нагадаємо, 18 січня на засіданні виконкому мали розглядати питання про виділення під забудову ділянки за адресою Старий бульвар, 14, але під час розгляду даного питання між представниками «Айдару» та громадськими активістами виник конфлікт, який переріс у гучний скандал із застосуванням сили. Зокрема голова Житомирського військово-патріотичного клубу «Айдар» Олександр Федосюк кілька разів вибивав телефон з рук активістки та члена виконкому Віри Гринишиної, яка в цей час знімала на відео події, що відбувались у залі.

Последнее изменение Пятница, 20/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework