Житомирянам на замітку: Як зекономити ще більше, отримуючи субсидію

На Житомирщині субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг отримують більше 50 % домогосподарств області. І це показує, що система субсидій дійсно працює.

Крім того, виграють і ті, хто економно споживає енергію. Якщо сума зекономлених субсидій за комунальну послугу більша, ніж обов’язковий щомісячний платіж, і в платіжці відображено «до сплати: 0», то субсидіанти мають право не сплачувати додаткові кошти за спожиті газ, тепло, електроенергію чи воду, повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Якщо сім’я використала менше, ніж встановлено соціальним нормативом, у наступному місяці вона має законне право на те, щоб зекономлені кошти були зараховані в рахунок наступних платежів, у тому числі обов’язкової плати за комуналку.

У всіх інших випадках громадяни, які користуються урядовою знижкою на оплату комунальних послуг – субсидією, зобов’язані щомісячно сплачувати свою обов’язкову частку витрат на оплату цих послуг.

Якщо ж програма житлових субсидій на вас не поширюється – подавайте заяву до постачальника послуги централізованого опалення і сплачуйте за тепло рівними частинами протягом року: 50% - взимку, 50% - влітку.

Щоб скористатися такою можливістю потрібно звернутися із письмовою заявою до виконавця послуги з централізованого опалення про надання розстрочки в оплаті житлово-комунальної послуги з теплопостачання.

Нагадаємо, з 1 березня вступають у дію нові тарифи на електроенергію для населення.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 24/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework