Ігор Гундич представив нового голову Олевської РДА

Сьогодні, 25 січня, голова облдержадміністрації Ігор Гундич з робочою поїздкою перебуває в Олевському районі.

У м. Олевськ керівник області представив жителям району новопризначеного голову Олевської райдержадміністрації Дмитра Лазаренка, повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

«Хоч Ви один із наймолодших голів РДА в області, вже найближчим часом чекаю від Вас конкретних напрацювань у напрямку соціально-економічного розвитку району та реалізації реформ. І сьогодні замість букету квітів, я вам «наріжу» букет задач для того, щоб Олевський район став одним із найкращих в області», – зазначив голова ОДА, вітаючи Дмитра Лазаренка із призначенням.

Зокрема голова облдержадміністрації висловив сподівання, що Дмитро Лазаренко доведе громадi Олевського району та Президенту України, що вартий посади. Серед головних завдань – підвищення показників соціально-економічного розвитку ройону та вирішення непростої ситуації, в якій зараз перебуває район.

Дмитро Лазаренко запевнив керівництво області, колег та жителів району в тому, що у ролі нового голови РДА «зробить все можливе для добробуту, мирного та спокійного життя кожного жителя Олевщини».

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження, яким із 24 січня 2017 року призначив голову Олевської районної державної адміністрації.

Довідково:

Лазаренко Дмитро Олексійович народився 5 лютого 1980 року в м. Києві. Громадянин України.

Освіта вища: в 2002 році закінчив Київський університет туризму, економіки і права, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

Трудова діяльність:

з 2000 р. – помічник юриста ТОВ «ЮФ «Проксен»

з 2002 по 2015 рр. – юрист-консультант ТОВ «ЮФ «Проксен»

у 2016 році був призначений на посаду першого заступника голови Олевської районної державної адміністрації.

Сімейний стан: неодружений, дітей немає.

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 25/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework