×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Незаконно встановлену рекламну конструкцію біля Житньому ринку демонтували лише після втручання міліції

Сьогодні вранці на перехресті вул. Гоголівська та Хлібна працівники комунального підприємства демонтували білборд із політичною агітацією.

За словами директора КП «Реклама» рекламна конструкція є незаконно встановлена, та підлягає демонтажу. Проте повністю демонтувати та вивести конструкцію вдалося лише після втручання правоохоронних органів.

Більше години, знятий білборд із рекламою Ляшка лежав на асфальті, адже прибрати його робіткам заважали представники ТОВ «Шанс-Он», котрому і належав рекламний щит. Самі ж вони представилися, як довірені особи підприємства. Також, нашим журналістам на запитання, що тут відбувається, вони повідомили, що білборд просто впав.

Демонтаж рекламного щита зібрав навколо чимало перехожих. Люди сперечалися, чи це не пов’язано із політичною ситуацією, адже на білборді реклама кандидата в Народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка. «Ось прийде він до влади, всіх хто його тут знімав - посадить на вила», - сказав дідусь, котрий проходив позв. 

Також звучала версія, що в місті можливо перерозподіл рекламного бізнесу. 

Нагадаємо, на початку місяця Житомирська міська рада прийняла рішення, згідно яким за невиконання вимог приписів які були вручені власнику, будуть демонтовані конструкції зовнішньої реклами товариства з обмеженою відповідальністю «Шанс-Он» за адресами: вул. Хлібна, 16; вул. В. Бердичівська, 67; вул. Домбровського, 25/54 (спеціальні наземні конструкції).

Як зазначається на сайті Єдиного державного реєстру один із засновників ТОВ «Шанс-Он» є Народний депутат VI скликання Олег Черпіцький.

dsc 0190

dsc 0191

dsc 0192

dsc 0193

dsc 0194

dsc 0197

dsc 0198

dsc 0199

dsc 0200

dsc 0201

dsc 0202

dsc 0203

dsc 0206

dsc 0210

dsc 0211

dsc 0213

dsc 0214

Последнее изменение Четверг, 09/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework