×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Завдяки застосуванню системи електронних закупівель ProZorro Житомирщині вдалося зекономити 15 мільйонів гривень за рік

За інформацією департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА, станом на 01.01.2017 року установами області на електронних торговельних майданчиках розміщено 4369 оголошень про закупівлю товарів, робіт та послуг на загальну суму 191,5 млн грн., із яких успішно завершено – 2518 на загальну суму 82,8 млн грн.

Сума зекономлених коштів від застосування системи електронних закупівель склала 15,0 млн грн, повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.


Голова облдержадміністрації Ігор Гундич підтримує застосування системи ProZorro.

«Прозорі закупівлі вже показали конкретні результати і ефективність – а це 15 мільйонів гривень заощаджених бюджетних коштів. Дуже показово це працює у медичних закладах, коли на зекономлені кошти є можливість придбати життєво необхідне обладнання. Сподіваюся, у цьому році Житомирщина заощадить ще більшу суму із застосуванням ProZorrо», – наголосив Ігор Гундич.

Нагадаємо, на основі відкритих даних ProZorro громадська ініціатива «Громадський контроль» склала рейтинг найбільш привабливих і відкритих для малого і середнього бізнесу областей України та найкращих ОДА для ведення бізнесу з державою.

Житомирська область займає 10 місце у рейтингу, а обласна державна адміністрація увійшла у 5-ку лідерів.


Найбільше укладено договорів КУ «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради (103), Бердичівським геріатричним пансіонатом Житомирської обласної ради (102), КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради (86).

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 26/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework