Ольга Фреймут допомогла у черняхівським рестораторам

У середу, 25 січня, команда реаліті-шоу телеканалу 1 + 1 “На ножах”, ведуча якої Ольга Фреймут разом із кращими експертами перетворює занедбані кафе на успішні заклади, – відвідала Черняхів. Зокрема заклад “Food Club”, раніше відомий як “Good Zone”.

У рамках проекту команда здійснила повний аналіз роботи цього закладу: від кухні та інтер’єру, до відносин у колективі. Власники ресторану – Хамед та Катерина разом із матір’ю Сніжаною та донькою Маргаритою виразили безмежну вдячність команді “На ножах” і запевнили, що зроблять заклад максимально сімейним, затишним, приємним – без сильних алкогольних напоїв та цигарок.

Про це команда Ольги Фреймут розповіла черняхівцям біля районного будинку культури. Відомих киян вітав Черняхівський селищний голова Іван Бабицький.

Тут же всіх охочих пригостили пиріжками, кексами та глінтвейном. Також роздавали листівки, підписані експертами проекту.

А увечері відбулось урочисте відкриття закладу “Food Club” та продовження зйомок реаліті-шоу.

Тож бажаємо талановитим і перспективним землякам-рестораторам стрімкого розвитку оновленого закладу та відмінної відвідуваності.

Джерело: chernyakhiv.org.ua

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 26/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework