У Житомирі майбутні дільничні офіцери пройшли тестування з фізичної підготовки

У спортивному манежі центрального стадіону «Полісся» кандидати на службу у поліції, які вже пройшли тестування на загальний рівень розвитку і знання законодавства, а також військово-лікарську комісію, демонстрували швидкість, силу та витривалість.

Понад 70 кандидатів виконували нормативи з бігу на 100 та 1000 м. Окрім того, хлопці виконували комплексну силову вправу, а дівчата – віджималися від горизонтальної поверхні, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Майбутні шерифи розповіли, що заздалегідь цікавилися нормативами з фізичної підготовки та готувалися до цього етапу. Дехто з них інтенсивно займався останні тижні, а дехто – має спортивний досвід та сподівається на резерви організму.

"Сподіваємось, що максимальна кількість кандидатів пройде всі етапи відбору", - коментує начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП області Сергій Левітан."Вони всі молоді, спортивні, з непоганим освітнім рівнем та бажанням працювати. Тому чекаємо з нетерпінням, коли вони прийдуть у наш колектив, адже відчуваємо нехватку робочих рук через некомплект".

Наступними етапами відбору на службу в поліції Житомирщини стане поглиблене психологічне тестування та співбесіда з поліцейською комісією.

Учасники відбору, які успішно пройдуть всі етапи, розпочнуть навчання основам поліцейської діяльності у березні 2017 року.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 26/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework