×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі затримали чоловіка із наркотиками

Під час огляду речей чоловіка, який своєю неадекватною поведінкою привернув увагу оточуючих, правоохоронці виявили у нього пакунок з подрібненим зіллям.

До патрульного наряду міліціонерів, які забезпечували правопорядок у парку імені Ю. Гагаріна в м. Житомирі, по допомогу звернулась продавчиня одного із торгівельних закладів. Жінка повідомила, що один з відвідувачів поводить себе неадекватно та агресивно.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

- Ми запропонували чоловікові, на якого вказала заявниця, пред’явити документи та запитали, чи не має той при собі заборонених речей, - розповів інспектор батальйону патрульної служби Володимир Максимчук. – Той занервував і заметушився, намагаючись десь подіти поліетиленовий пакет, що мав при собі.

Правоохоронці оглянули вміст пакета та побачили там характерну рослинну масу. На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу Житомирського міськвідділу міліції.

- Затриманим виявився 41-річний житель Чуднівського району, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Остапчук. – Під час огляду його кишень працівники міліції виявили також паперовий згорток з ланцюжками, обручками та підвіскою. Чоловік сказав, що усе належить йому. Нині ми перевіряємо походження цих прикрас.

Вилучену рослинну сировину було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Слідчі розпочали розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту караються штрафом від 850 до 1700 гривень або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

n091014937

n091014937 1

n091014937 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework