Школярка з Баранівського району посіла ІІ місце серед екскурсоводів 34 шкіл області

Учениця 10 класу Кашперівської загальноосвітньої школи Юлія Никитенко посіла ІІ місце обласного туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу».

Про це  повідомили у Методичному кабінеті відділу освіти Баранівської міської об'єднаної територіальної громади, пише місто Баранівка.

"Нещодавно в Житомирському туристсько–краєзнавчому центрі відбувся І обласний тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу». У ньому взяли участь учні краєзнавчого гуртка Кашперівської ЗОШ І-ІІІ ст. на чолі з керівником Тетяною Муравською, творчою особистістю, яка закохана у свою справу.

На конкурс була представлена тематична екскурсія «Стежкою в минуле…», яка розповідає про філософію світобачення побуту та життєвого устрою наших предків.

Цікаво та змістовно про реліквії старожитностей, що датуються першою половиною 19 століття, розповіла учениця 10 класу Никитенко Юлія. Вона виборола ІІ місце серед екскурсоводів 34 шкіл Житомирської області.

Шкільний музей історії села Кашперівка має звання «Зразковий». У його стінах завжди вирує життя, творчими цеглинками якого є не тільки екскурсії, а й зустрічі з цікавими людьми, краєзнавчі свята, музейні уроки", - йдеться у повідомленні.

Последнее изменение Пятница, 10/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework