Житомирянка взялася змінювати своє життя у проекті «Від пацанки до панянки»

Стартував 2 сезон проекту «Від пацанки до панянки». Вони – пацанки. Лаються матом і засиджуються у наливайках. Жоден день у них не обходиться без сварки або бійки, з ними страшно залишатися наодинці… Новий канал дає їм останній шанс змінитися!

Серед цьогорічних учасниць і 19-річна Анна Севенець із Житомира. Аня живе з мамою і бабусею, з якими у неї постійні конфлікти. Одного разу вона навіть підняла руку на бабусю. Дівчина любить випити і погуляти, а після цього побитися. У Анни був цивільний чоловік, який виявився геєм. Після того як вона прочитала його любовне листування з хлопцем, вигнала і залишилася з маленьким сином. Дівчина прийшла на проект, щоб стати хорошою мамою і дочкою, бути дівчиною, а не бидлом.

Реаліті «Від пацанки до панянки» знято за британським форматом «From Ladette to Lady». У проекті беруть участь дівчата, які спробують навчитися виглядати, розмовляти, поводитися як леді. Вони прагнуть змінитися не лише зовні, а й внутрішньо.

Про учасниць
Їм від 18 до 30 років. Усі мають жахливий характер та поведінку – пацанки, рокерші, безробітні, матері-одиначки, з кримінальним минулим і абсолютно без віри у світле майбутнє. У кожної своя драматична історія. І всіх їх об’єднує величезне прагнення змінити своє життя!

– Героїні – дівчата з поганим вихованням і складними долями, – розповідає керівник проекту Юліанна Райцина. – Оточення і обставини, з якими їм довелося зіткнутися в житті, зробили їх хамуватими, грубими, нестерпними. Їм просто ніхто вчасно не розповів, що можна жити інакше. Вони не вміють поводитися в суспільстві. Та найстрашніше, що більшість із них не знають, що таке тепло, турбота і любов.

Про наставниць
У проекті три головних наставника – директор «Школи леді» Тетяна Терсенова-Заводовська і дві її заступниці – Марина Кінах та Ірина Зільберман. Допомагати їм будуть кращі в Україні викладачі риторики, танців, манер та етикету, а також сомельє, кухарі, стилісти, перукарі, інструктори з верхової їзди. Учасниць навчатимуть не лише добре виглядати, готувати, правильно говорити, а й бути толерантнішими, чеснішими. До речі, поради експертів можна застосовувати і в реальному житті.

Про випробування
Це переплетення класичного етикету і базових навичок, потрібних для життя сучасної леді. Макіяж, зачіска, зміна іміджу, вміння говорити, їсти, пити, готувати, займатися спортом, танцювати не тільки вальс, а й еротичний танець, позувати фотографу, триматися на людях, вести діалог із чоловіком.

Про другий сезон
Грандіозне перевиховання пацанок на Новому каналі триває! У другому сезоні у «Школі леді» навчатимуться ще більше босячок – не 9, а 12. Унікальний шанс круто змінити свою долю отримали найскандальніші, невгамовні та експресивні дівчата з різних куточків України. Яскраві, харизматичні і абсолютно несхожі на попередниць. Зі складними, покаліченими долями і величезним бажанням змінити своє життя. Серед нових героїнь є юна дівчина-стриптизерка, мати двох дітей від різних шлюбів. Є працівник міліції з Луганська, яка після страшних переслідувань втекла з рідного міста. І колишня ув’язнена, яка, побувавши в місцях позбавлення волі, примудрилася зберегти легкість характеру і оптимізм.

За 12 тижнів на проекті пацанок не лише відучать від шкідливих звичок і зроблять жіночнішими. Дівчатам допоможуть розкрити свої таланти і стати успішними у професії. Ідеальними леді, в яких у всіх сферах життя панує гармонія.

Ще одне нововведення другого сезону – заміна дворецького дівчиною-спецагентом. Молода, граціозна і сувора сек’юріті буде розбороняти бійки, припиняти хамство, піднімати рано вранці на зарядку і стежити за дисципліною у «Школі леді». А от склад наставниць залишився незмінним. Директор школи Тетяна Терсенова-Заводовська, заступник з питань іміджу та стилю Марина Кінах та заступник з виховної роботи Ірина Зільберман.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 23/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework