На зустріч із житомирським студентством завітає фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя

Планується, що під час візиту до Житомира Тарас Тополя побуває у двох місцевих вузах – Житомирському інституті медсестринства та Національному агроекологічному університеті.

Зі студентами музикант говоритиме на важливі теми: волонтерство, вклад молоді у побудову нового майбутнього України та громадську діяльність. Подібні зустрічі є частиною глобального молодіжного проекту U-Report, впроваджуваного в Україні дитячим фондом ООН – ЮНІСЕФ. U-Report – це швидкі опитування через безкоштовні СМС або Твітер, які дозволяють дізнатися думку молоді щодо важливих суспільних питань і таким чином допомагають їй впливати на зміни у важливих сферах життя.

Партнером U-Report в Житомирі стала громадська організація "ХХІ покоління", яка і організувала зустріч житомирської молоді з лідером гурту "Антитіла" і запросила до участі національного консультанта фонду ЮНІСЕФ Річарда Герца. Результати опитувань U-Report свідчать, що активна молодь у містах прагне змін, але їй потрібно дати інструменти та навчити працювати над їх вирішенням разом, каже очільник "ХХІ покоління" Віталій Сівко.

"Сама зустріч складатиметься із двох етапів – презентації від Річарда і розмови з Тарасом, який проїхав багато міст України, почув думки молоді і хоче почути думку молоді Житомирської області і поділитися власним баченням. І ще дещо ми готуємо разом з колегами – це буде наостанок зустрічі, але це ми поки що тримаємо в секреті. Дай Бог, щоб у нас вийшло те, що ми плануємо, але, якщо то вийде, буде приємний подарунок для усіх".

Додамо, що, окрім іншого, під час розмови з житомирськими студентами Тарас Тополя розкаже також про творчість гурту "Антитіла" – зокрема, про новий тур "Сонце" – і проведе автограф-сесію з усіма бажаючими. Обидві зустрічі проходитимуть у понеділок, 27 лютого. О 12.00  – в Інституті медсестринства, а о 15.00 – в Агроекологічному університеті. Вхід вільний.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 24/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework