Автоперевізників 3 маршрутів попереджено про розірвання договору

За дорученням голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича на Житомирщині вже місяць проводяться перевірки автоперевізників, які здійснюють пасажирські перевезення в області.

Так, протягом січня-лютого працівники управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації спільно із управлінням Укртрансбезпеки у Житомирській області перевірили більше 60 внутрішньобласних маршрутів загального користування та близько 220 автобусів, що використовуються на маршрутах, повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

За інформацією управління, технічні недоліки було виявлено на 11 маршрутах, після чого автоперевізників попередили про їх негайне усунення.

За результатами повторних перевірок на маршрутах № 121 «Станишівка – Глибочиця» та «Житомир – Грушки ч/з Хорошів» виявлені порушення та недоліки були усунуті повністю.

На маршрутах № 102 «Житомир – Довжик», № 106 «Барашівка – Глибочиця» та № 123 «Житомир – Давидівський масив» недоліки усунуті не в повній мірі. Тому автоперевізників, які обслуговують ці маршрути, офіційно попереджено про те, що у разі не виправлення недоліків у десятиденний термін, договір з підприємством буде розірвано.

Неналежний санітарно-технічний стан автобусів, відсутність візуальної інформації, недотримання затверджених графіків руху – основні порушення в роботі автоперевізників.

Перевірки перевізників триватимуть і надалі. У разі виявлення порушень та їх неусунення договори з підприємствами буде розірвано.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 25/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework