×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Коростенському районі вщент вигоріла квартира: власниця вистрибнула з вікна. ФОТО

1 березня о 21:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 4-х поверхового житлового будинку, що в с. Грозино Коростенського району. Сусіди, відчувши їдкий запах диму на сходовій клітині, одразу сповістили про це вогнеборців.

З’ясувалось, що займання трапилось на останньому поверсі. Ще до приїзду підрозділу ДСНС 56-річна власниця житла, намагаючись врятуватись, стрибнула з балкону. Постраждалу каретою швидкої допомоги відвезли до Центральної районної лікарні, - повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Осередок загоряння рятувальники виявили в житловій кімнаті. Приміщення було повністю захаращено лахміттям, що сприяло швидкому поширенню вогню. Через сильну задимленість вогнеборцям довелося застосовувати апарати на стиснутому повітрі.
О 21:44 пожежу вдалося локалізувати, а о 23:40 – ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події вигоріла житлова кімната та пошкоджено внутрішнє оздоблення коридору й кухні.

Загалом до ліквідації пожежі залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причина загоряння наразі встановлюється фахівцями.


Последнее изменение Четверг, 02/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework