Топ-10 новобудов у Житомирі.ФОТО.ЦІНИ

Купівля житла від забудовника, тобто квартири у новому будинку, приваблює істотними перевагами перед придбанням на вторинному ринку нерухомості. Адже у нових квартир і планування нове, і ніяких старих проводок та іржавих труб.

В середньому однокімнатна квартира за площею становить 40 м2, двокімнатна – 60 м2, трьохкімнатна у свою чергу – 80-90 м2.

1. ЖК Банківський

 

Одинадцятиповерхова будівля економ класу, за адресою вул. Перемоги, 99. Допоміжне призначення новобудови – офісне приміщення. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

Був зданий в експлуатацію у 2012 році. Вартість м2 - 8000 грн.

2. ЖК Мрія на Покровській

Десятиповерхова житлова новобудова на вул. Героїв Чорнобиля, що на Крошні. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

Наразі проходить будівництво новобудови. Вартість м2 - 8300 грн.

3. ЖК Капучіно

Одинадцятиповерхова новобудова на Крошні. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

Будівництво будинку було завершено у 2016 році. Вартість м2 - 8499 грн.

4. ЖК Домашній

Десятиповерховий житловий будинок за адресою вул. Є. Рихліка 11, знову ж таки на Крошні. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

Новобудова знаходиться на стадії будівництва. Здача в експлуатацію планується на 2 квартал 2017 року. Вартість м2 - 8500 грн.

5. ЖК Полісся

Дванадцятиповерхова новобудова, що знаходиться в районі Богунії. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

Наразі ведеться будівництво приміщення. Здача в експлуатацію планується на 2017 рік. Вартість м2 - 9200 грн.

6. ЖК Тетерівський бульвар

Житловий район, що знаходиться за адресою вул. Чуднівська 113. У проекті забудовників будівництво 10 житлових будинків. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

Наразі проходить будівництво району. ЖК Тетерівський бульвар будується і здається в експлуатацію посекційно. Вартість м2 - 9300 грн.

7. ЖК Преміум парк

Дванадцятиповерхова житлова новобудова, що знаходиться у районі Парку ім. Ю. Гагаріна. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

У даний час житловий комплекс на стадії будівництва. Здаватиметься посекційно. Вартість м^2 – 10 300 грн.

8. ЖК Фаворит

Складається із трьох багатоповерхівок, що розташовані на вул. Вітрука. П'ятиповерховий будинок був зданий в експлуатацію у 2012 році. Наступний, десятиповерховий будинок був побудований у 2014 році. Наразі ведеться будівництво третього, дев'ятиповерхового будинку. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

Вартість м2 – 10 995 грн.

9. ЖК Премє'р Холл

Одинадцятиповерхова житлова новобудова, що знаходиться на перехресті вулиць Л. Українки та Перемоги. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

Будинок був зданий в експлуатацію у 2013 році. Вартість м2 – 13 860 грн.

10. ЖК Сіті Парк

Семиповерхова новобудова, що знаходиться у районі парку ім. Ю. Гагаріна. Передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик. Є відкритий паркінг.

У 2015 році будинок був зданий в експлуатацію. Вартість м2 – 17 400 грн.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 03/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework