У селі на Житомирщині красується креативна і незвична автобусна зупинка, стилізована під світлицю української хатинки. ФОТО

«Така ось креативна і незвична, стилізована під світлицю сільської української хатинки, автобусна зупинка красується в центрі села Городське Коростишівського району.

Здається, нічого особливого, а так вабить і милує око. Зроблено з любов’ю і теплом. І туристів приваблює, і місцеві пишаються. Можемо ж прикрашати кожний куточок свого краю, якщо захочемо!», - пише на своїй сторінці у Фейсбук Ірина Остапчук.

«Автор цієї чудової зупинки - мати шістьох діток, талановита особистість, порядна віруюча жінка - Оксана Гелевей! Вона сама виявила ініціативу розмалювати зупинку, приходила до нас у хату все роздивлялась, не зробила жодної фотографії, все запам’ятала й намалювала з голови!!!!! А сільська рада підтримала - виділила кошти на фарби. Зробіть про неї сюжет в новинах, буду вдячна», - додала голова обласної молодіжної творчої спілки художників і мистецтвознавців Інна Величко.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 07/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework