Депутат обласної ради показав, в яких умовах живуть діти в спецшколі-інтернаті №2. ФОТО

Спальні корпуси з підвищеною вологістю на стелі грибок, пліснява, - в таких умовах живуть діти в спецшколі-інтернаті №2 (глухі діти) до якої хочуть приєднати спецшколу-інтернат №1 (діти з вадами зору).

Про це на своїй сторінці у соцмережі написав депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов.

«Такі умови на фото та відео в спецшколі-інтернаті №2 (глухі діти) до якої хочуть приєднати спецшколу-інтернат №1 (діти з вадами зору). Обидві школи знаходяться в Житомирі.

Спальні корпуси з підвищеною вологістю на стелі грибок, пліснява. Діти сплять у приміщеннях з надлишковою вологістю це відчутно неозброєним оком. Надмірна ж вологість цілком здатна стати причиною таких захворювань як астма, алергія, риніт. Діти особливо чутливі до перепадів вологості. Окрім того повністю треба замінити водопровідні труби.

Керівник звертався неодноразово, гроші не виділили на ремонт. Але дана ситуація ще свідчення не готовності матеріальної бази навіть для існуючих дітей з вадами слуху, мовчу про приєднання інших дітей з абсолютно різною нозологією.

Якщо привести матеріальну базу до належного стану, додати бойлерів у душеві та в загальному підвищити рівень побутових умов, то можна розглянути приєднання Березівського навчально-реабілітаційного центру там де діти слабочуючі, схожої нозології, було б цілком логічно. Тільки після вивчення ситуації, повного прорахунку та точної впевненості, що діти від цього виграють.

Для розуміння наголошую, що категорії даних дітей, як глухі, слабочуючі та з вадами зору, вони потребують спеціальних умов для навчання та не можуть проходити інклюзивне навчання в масових школах».

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 21/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework