Секрети весільного дня. ВІДЕО

Весілля – один із найважливіших та довгоочікуваних днів у житті кожної людини. Дійсно, для багатьох цей день є глобальною та грандіозною подією. Саме тому організація та підготовка весільного дня вимагає до себе максимальної уваги, аби цей день пройшов бездоганно та незабутньо.

Коли двоє закоханих людей вирішуюсь офіційно затвердити свої відносини, виникає безліч запитань, відповіді на які знайти складніше, ніж ти цього очікував. У якому ресторані святкувати? Як правильно оформити місце для церемонії? Як не помилитися із вибором ведучого нашого весілля? Яку обрати сукню? Які квіти прикрасять букет нареченої?

З метою розкриття секретів та відповідей на всі запитання 12 березня у Житомирі відбувся захід «Секрети весільного дня 2». Організатором цього заходу була Маріанна Черепанська, яка розкрила секрети підготовки весілля, поділилася досвідом та дала безліч порад щодо організації цього свята. Також, на заході були присутні фахівці, які демонстрували свої послуги і також давали поради, без яких неможливо створити незвичайне весілля. Крім того, згуртована команда заходу «Секрети весільного дня 2» підготувала цікаву розважальну програму яка, у свою чергу, створила затишну та дружню атмосферу для усіх присутніх.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 28/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework