Яндекс з'ясував, що жителі Житомирщини запитують про час

Щомісяця житомиряни задають Яндексу понад 30 тисяч запитів зі словом «час».

Вони цікавляться безліччю речей: запитують, як організувати дозвілля, – [як провести час з чоловіком цікаво], просять поради – [в який час краще купляти лотерейний квиток], зазирають у майбутнє – [яка погода очікується в україні найближчим часом].

Яндекс дослідив запитання жителів Житомира та області про час. З’ясувалося, що топ-5 категорій має такий вигляд:

1. Навчання і нові знання

2. Здоров'я

3. Технології і техніка

4. Ігри

5. Цитати

Приблизно третину запитань зі словами «час» і «година» жителі Житомирщини ставлять Яндексу у зв'язку з навчанням або бажаючи отримати довідкову інформацію. Вони шукають у Яндексі розв’язки задач – [як знайти час у фізиці], цікавляться біологією – [що утворюється під час фотосинтезу], вивченням мов – [як по-німецькому буде 1 година дня]; а також хочуть з'ясувати, [в какое время года делалась перепись при ироде], [у який час доби можна побачити на горизонті повний місяць], [какие ордена и медали были во время второй мировой].

Кожне п'яте запитання житомирян до Яндекса зі словом «час» або «година» стосується теми здоров'я і зовнішнього вигляду, наприклад: [чому не можна приймати алкоголь під час курсу антибіотиків], [яким стає м'яз під час скорочення], [если все время втягивать живот что будет].

На третій сходинці – запитання про техніку, інтернет і комп'ютерні програми. Користувачі із Житомирщини хочуть дізнатися, [як перевірити час входу в комп’ютер], [микроволновка самсунг как изменить время нагрева], [как отключить доктор веб на время]. Чимало запитів до Яндекса пов'язано з інтернет-сервісами та соцмережами: [почему на фейсбуке в чате у моего друга высвечивается время а потом он исчезает совсем из чата], [як вконтакті бути весь час онлайн], [за який час товар приходить з аліекспреса].

Наступна за популярністю категорія – запитання про комп'ютерні ігри. Ось кілька прикладів із Житомира та області: [як під час бою в танки подивитися хто скільки настріляв], [що робити якщо скайрім вилітає під час гри], [почему крашится игра unturned прямо во время игры].

Завершують рейтинг запити про цитати. Їх задають, коли хочуть дізнатись автора, значення або повний варіант якогось вислову: [що приходить під час їжі], [время лечит кто сказал], [час збирати каміння що означає].

А іноді житомиряни запитують про час і таке:

[дивитись мультик який йде час]

[як бюджетно провести час з дівчиною]

[які старі будильники цінуються у наш час]

[як виглядає титанік у наш час відео]

[відео на тему чим я займаюсь у вільний час та чому]

[как сохранить свежесть сала во время перелета]

[як вивчити величезний вірш за годину]

[как правильно собирать березовый сок и в какое время]

[какой сегодня день недели и число и время]

[що планують будувати в бердичеві в найближчий час]

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 28/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework