Незабаром в Житомирі розпочинається парковий сезон

В суботу 8 квітня на 11.00 годину житомирян та гостей міста запрошують до Парку культури та відпочинку ім.Ю. Гагаріна на відкриття сезону культурно-масового відпочинку.

Міський Палац культури, музичні школи Житомира готують концертні номери. Крім того, організатори обіцяють конкурсно-розважальну програму. В неділю 9 квітня подібні масові забави пройдуть на території Гідропарку. До організації дозвілля для житомирян долучають також громадські організації. Які ідеї втілюватимуть вони в життя, можна буде побачити вже 9 квітня в Парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна. Проводити культурно-масові заходи організатори, міське управління культури, планують кожні вихідні:

"Хочемо долучити до цього різні школи розвитку дітей. Розвиток англійського, німецького спрямування, йога, різні туристичні організації, тобто щоб кожну суботу-неділю воно було різноманітним. Я думаю, коли житомиряни будуть приходити, бачити та приймати учать, то в них будуть ідеї, вони будуть підходити до директора КП "Парк", до управління культури і в нас буде абсолютно різноманітна програма кожні вихідні. І нарешті житомиряни сподобають свій парк і будуть у нас постійно відпочивати", – сподівається начальник управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 31/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework