Піввіку - у горі та в радості

Піввіку прожили в любові й злагоді Людмила Пилипівна і Аркадій Григорович Лисюки із Хорошева. Торік відсвяткували золоте весілля, з яким їх привітали сини й невістки, внуки й один правнучок.

Людмила Пилипівна, відмінник освіти, 46 років пропрацювала вихователькою, завідувачкою, методистом дитячого садка. Аркадій Григорович, музикант за освітою, викладав музику по класу баяна, був директором музичної школи.

І в обох усе життя були захоплення, яким віддавали весь вільний час. Чоловік майстрував: маючи хист різьблення по дереву, він так прикрасив кожен куточок їхньої квартири, що здається, ніби ти — у художньому салоні. Цьому відчуттю сприяє й те, що так само, куди не кинь оком, — скрізь неповторні вишивки, картини в техніці квілінгу, зроблені руками дружини. Вона навіть прикрасила ними стіни на сходинковому майданчику свого поверху.

І все в подружжя виходить доладно, усе доповнює затишок і красу не лише їхнього дому, а й усього життя.

— Для нас, — каже Людмила Пилипівна, — завжди головними були відданість сім’ї, дітям, повага один до одного. Не так давно, коли я перенесла тяжкі операції, чоловік просив: «Живи, Людочко, то і я житиму біля тебе».

Аркадій Григорович, міркуючи над секретом їхнього сімейного щастя, зізнається:

— Він — у доброті й довірі одне до одного. Жоден із нас ніколи не скакав у гречку, а, як найцінніше, берегли нашу любов, яку передали дітям і внукам. Тому ми разом — і в горі, і в радості.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 06/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework