Вибиті вікна, стіни та дах, що руйнуються, гори сміття… Чому влада не реагує на аварійну споруду поряд з колегіумом? ФОТО

Таке питання не може не виникати, коли проходиш або проїжджаєш за адресою вул. Івана Мазепи, 18 (колишня Мануїльського). Небезпечна споруда — один із корпусів Житомирського міського колегіуму, який раніше був школою №34.

Навчальний заклад побудовано ще в довоєнні роки. А сам корпус зачинений з 1995 року. Нині довоєнна будівля перебуває на балансі податкової адміністрації України.

Та до аварійного корпусу й досі нікому не має справи. Про це, красномовніше за всякі слова, свідчить жахливий стан будівлі, огородженої високим парканом з написами: «Споруда аварійна», «Небезпечно», «Вхід заборонений».

А за огорожею знаходиться незліченна купа сміття (у тому числі й використані шприци) та гілок.

Вибиті вікна, стіни та дах, що руйнуються, гори сміття… І поряд з усім цим навчаються учні, живуть поблизу люди. Чи варто зайвий раз говорити, яку небезпеку та загрозу становить цей корпус для дітей, які попри заборони, без проблем зможуть пролізти через паркан, щоб пограти в розвалинах? Чи варто зайвий раз наголошувати, наскільки неестетичний, страшний вигляд має споруда зовні? Це, звісно ж, питання риторичні.

Владо, агов! Цей корпус вже майже 12 років зачинений, нині стоїть занедбаний і нікому не потрібний! Почуй своїх мешканців, зверни увагу на цю будівлю, почни вживати заходів!

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 07/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework