На інклюзивну освіту в Житомирщині з державного бюджету виділено 8 млн грн. ФОТО

Про це розповів голова Житомирської ОДА під час візиту дружини Президента України Марини Порошенко до Житомира.

У рамках програми Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта — рівень свідомості нації» в Житомирі 3 дні поспіль відбувався тренінг для спеціалістів психолого-медико-педагогічних консультацій. А сьогодні у приміщенні Житомирського інституту медсестринства перша леді держави, котра є головою Фонду, нагородила та привітала всіх учасників тренінгу, а також підписала меморандум про співпрацю у напрямку інклюзивної освіти з головою Житомирської ОДА Ігорем Гундичем. Захід став черговим доказом того, що Житомирщина приділяє велику увагу питанням інклюзивної освіти.

«Мені дуже подобається, що заняття тренінгу відбувались у формі гри. Це дозволяє приносити задоволення від навчання не лише дітям, а й педагогам і батькам. Що стосується Житомирщини, то тут рівень розвитку інклюзивної освіти знаходиться на досить хорошому рівні і не поступається іншим містам», — зазначила Марина Порошенко.
Натомість Ігор Гундич наголосив: «Мені дуже не подобається система інтернатних закладів. Я докладу усіх зусиль, щоб змінити її на краще. Тренінг з приводу питань інклюзивної освіти, який відбувся в Житомирі, дозволив учасникам з різних районів Житомирської області здобути неоціненні знання. Це все робиться заради дітей. А діти — це наше майбутнє. І сьогодні воно у наших руках!».

Катерина Дейнека

Последнее изменение Пятница, 07/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework