За добу вогнеборці ліквідували 5 пожеж

9 квітня о 05:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Корнин Попільнянського району.

Рятувальників сповістили сусіди власника оселі. Помітивши займання, вони ж одразу і побігли до господарів на поміч, адже останні ще не здогадувались, що в помешканні пожежа.
Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

З’ясувалося, що вогнем охоплено покрівля біля димаря житлового помешкання на площі 4 кв.м. Враховуючи легкозаймистість самого будинку та заповнення горища сіном, існувала загроза поширення полум’я на більшу його площу.
Бійці ДСНС о 05:45 пожежу локалізували, а о 06:40 – ліквідували. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 4 кв.м. покрівлі. Загалом до ліквідації пожежі залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Ще одну пожежу минулої доби, 8 квітня, об 11:30 вогнеборці гасили в с. Нарцизівка Пулинського. Там горіла дерев’яна літня кухня. Ускладнювалася ситуація щільністю розташування сусіднього житлового будинку та господарчих будівель на які міг, у будь-яку мить, перекинутися вогонь.

Пулинські вогнеборці, у складі 4 чоловік, о 13:00 пожежу ліквідували. Вогонь знищив дерев’яну літню кухню, однак житловий будинок та поруч розташовані господарчі споруди бійцям ДСНС вдалося врятувати. Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Цієї ж доби вогнеборці ліквідували ще 3 пожежі: у Рудомишльському районі – у пустуючому дерев’яному будинку, Малинському районі - у господарчій будівлі та Олевському районі – у напівзруйнованій цегляній лазні.

Внаслідок пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини займань наразі встановлюють фахівці.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 09/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework